Blog

Pierre Biesterveld – Als Ik Dans

today2 juni 2023 4

Achtergrond
share close

Opnieuw komt Pierre met een vrolijke dansbare single getiteld “Als Ik Dans”.

Echter is dit Pierre zijn meest persoonlijke track tot nu toe. Pierre schreef de Nederlandse tekst vlak na de pandemie. Hij was net begonnen bij zijn nieuwe baan bij Het Rijksmuseum te Amsterdam en voor hem vielen de puzzelstukjes weer op zijn plaats.

De tekst verteld dat je na een zware periode in je leven altijd weer de zon ziet gaan schijnen en er nieuwe kansen op je weg belanden!

De productie van deze track is net zoals bij de vorige singles weer in de vakkundige handen van  Sonic Solutions. Voor de backing vocals tekenden opnieuw Rob De Nijs & Natasja Den Toom.

Voor de bij behorende videoclip wilde Pierre graag iets bijzonders. Daar het liedje ontstaan was nadat hij weer aan de slag was gegaan had hij de wens om de clip op te nemen bij zijn nieuwe werkgever. Na dat hij een voorstel had ingediend kreeg hij al snel groen licht om de clip volledig op locatie op te nemen in en rondom Het Rijksmuseum. Met prachtige beelden van onder meer De Nachtwacht & De Zwaan maakt dit een bijzondere videoclip.

Tevens besloot Pierre voor deze clip om voor een mannelijke tegenspeler te kiezen. Dit werd Glenn Feddema onder meer bekend van zijn optredens in het programma Dancing With The Stars waarin hij gekoppeld was aan Tooske Ragas. Glenn tekende verder voor de choreografie van de clip.

De clip werd verder geschoten door Visuels Media onder de vakkundige leiding van Ron Schmid.

De visagie was in de vertrouwde handen van Alejandra Schmid.

Het oorspronkelijke nummer werd geschreven door de Singer/songwriter Julian Reim.

Pierre wil iedereen die tegen problemen aanhikt in zijn leven, of dit nou een coming out is of geestelijke, lichamelijke of problemen van een andere aard, een hart onder de riem steken met dit lied.

Pierre hoopt er natuurlijk op dat deze vrolijke en dansbare track opnieuw zijn weg zal weten te vinden naar de Radio & TV. Daarom is er deze keer een samenwerking aangegaan met Score Promotions die dit volledig zal gaan begeleiden.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%