Blog

Wesley Klein – Sjoebiedoeb

today2 juni 2023 7

Achtergrond
share close

Wesley Klein, de getalenteerde zanger die bekendheid verwierf na zijn overwinning in PopStars in 2010, is terug op het vertrouwde nest bij NRGY Music. In samenwerking met dit platenlabel, waar hij zijn carrière ooit begon, lanceert Wesley zijn nieuwe single, getiteld “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)”. Het is een aanstekelijk en vrolijk liedje dat gegarandeerd in je hoofd blijft hangen.

Geschreven door Hans Louws en geproduceerd door de veelgeprezen Manfred Jongenelis, belichaamt “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)” de kenmerkende stijl en charme van Wesley. Met deze nieuwe samenwerking tussen Wesley Klein en NRGY Music zijn beide partijen vastbesloten om opnieuw vele successen te behalen.

De bijbehorende videoclip voor “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)” is opgenomen in de adembenemende RumClub in Utrecht. Wesley wordt in de video vergezeld door twee fantastische dansers die samen met Wesley de videoclip en het liedje laten uitstijgen tot een grote potentiële hit!

Met zijn terugkeer naar NRGY Music en de release van “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)”, blijft Wesley Klein bouwen aan een indrukwekkende carrière. Luister naar “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)” op alle digitale platforms en geniet van deze heerlijke zomerhit die je gegarandeerd in beweging zal brengen!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%