Blog

Ellinor Springstrike – How I Love You

today9 juni 2023 2

Achtergrond
share close

De buitengewoon getalenteerde en hardwerkende Ellinor Springstrike wordt algemeen erkend als een van de meest opwindende countrymuzieksterren ter wereld.

Haar muziek is zeer goed te beluisteren, toegankelijk en heeft een brede aantrekkingskracht. Het is dus geen verrassing dat haar laatste twee singles, ‘What’s Your Name?’ en ‘It’s Never Too Late’, samen meer dan twee miljoen streams hebben verzameld, samen met airplay over de hele wereld.

Dit sprookjesachtige, filmwaardige, verhaal begint wanneer, heel toevallig, de in Zweden geboren Ellinor Springstrike werd ontdekt door de meermaals bekroonde Nashville-producer en singer / songwriter Jimmy Ritchey nadat een kerstcadeau van een DNA-kit hem ertoe bracht de Country Music-artiesten in Zweden te onderzoeken toen hij ontdekte dat hij zelf van Zweedse afkomst is.

Jimmy Ritchey, die ook de carrières van artiesten als Jake Owen, Sam Hunt, Greg Bates en William Michael Morgan ontdekte en ontwikkelde, zag de uitzonderlijke talenten van Ellinor Springstrike, er werd contact gelegd en een van de meest verbazingwekkende muzikale partnerschappen was geboren.

Ellinor vloog naar Nashville om met Jimmy en zijn team te werken. Ze begon onmiddellijk samen te schrijven met Grammy Award-winnende, briljante songwriters uit de Country Music-wereld. Jimmy en Ellinor namen de nummers vervolgens mee naar een studio van wereldklasse om de tracks voor de nieuwe EP te knippen, waaronder ‘This Fire’, ‘It’s Never Too Late‘ en ‘What’s Your Name’, evenals de nieuwe single ‘Good Love’ die op 23 april 2021 uitkomt.

Het paar heeft een natuurlijke affiniteit die een magie creëert die in de muziek te zien is. Op de een of andere manier waren Jimmy en Ellinor voorbestemd om met elkaar samen te werken en het geluk bracht hen samen over de duizenden kilometers die hun thuissteden scheiden.

Met boekingen voor concerten die binnenstromen en een fanbase die exponentieel groeit, lijkt Ellinor’s geweldige opkomst van de afgelopen twee jaar haar een internationale naam te maken.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%