Blog

John DeRosa – Let Me be There

today9 juni 2023 2

Achtergrond
share close

John DeRosa
Sony Nashville Songwriter – Lid, BMI
Winnaar, 2014 Lehigh Valley Soul Music Awards
Genomineerd, Rising Star (mannelijk), 2023 Josie Music Awards
Genomineerd, Outstanding Song, 2018 Lehigh Valley Music Awards
Sponsors: Yeungling, Martin Guitar, Goslings Rum, Voodoo Ranger IPA, Lane Boots, Durango Boots, Pepper Palace, Iron Mule PA, Jen Gray (Artist), Northlandz, Dinky’s Ice Cream

Recent nieuws:

2023:

Ik ben verheugd aan te kondigen dat The John DeRosa Band LIVE zal optreden tijdens de Artsquest 4 juli Extravaganza op het Steelstacks Town Square Stage!! Showtime 17:00 uur! Kom feesten in stijl!

Mijn nieuwe single “Let Me Be There” komt wereldwijd uit op 9 juni! Volg deze link en pre-save mijn nummer op Spotify – iedereen die pre-saves komt in aanmerking voor een $ 100,00 Silver Coin Giveaway! Er wordt willekeurig 1 winnaar gekozen! https://distrokid.com/hyperfollow/johnderosa/let-me-be-there

In mei tekende ik bij Geert Haske, Manager / Promotor in Nederland, samen met Europa, Azië en de Stille Zuidzee. Dankzij hem is mijn muziek nu op radiostations wereldwijd!

Vanaf 20 maart bereikte mijn nummer “13”, een eerbetoon aan gesneuvelde soldaten en eerstehulpverleners, #4 op de Distrokid Spotify Country Playlist (4 maanden op rij)! Ik ben zo opgewonden en vereerd door de reacties die op het nummer zijn ontvangen. Het is beschikbaar op alle grote muziekplatforms!

2023 heeft de komende maanden veel evenementen, waaronder Celebrity Cruise-optredens, Somerset Patriots Stadium, Southside Arts District / Bethlehem PA, Folds of Honor, VetFest 2023 Steel Stacks en opening voor Ace Frehley / KISS op 8 juli!! !

2022:

2022 was een geweldig jaar – mijn muziekreleases hebben het ongelooflijk gedaan! Ik zit nu in de songwritingstaf van Sony Nashville! Ik heb twee muziekproducenten – Dean Miller in Nashville, de zoon van countrymuzieklegende Roger Miller; en de geweldige Johnny Hiland, beschouwd als een van de grootste gitaristen aller tijden! Ik ben zo opgewonden om met deze muziekmolochs te werken!

In april had ik de gelegenheid om mijn lied “13” uit te voeren, een nummer dat niet alleen symbool staat voor het aantal strepen op de Amerikaanse vlag, maar ook voor het aantal keren dat bewakers de vlag vouwen tijdens een begrafenisceremonie, tijdens een gala voor Operatie Jersey Cares, evenals op een grote nieuwsochtend-tv-show. De opbrengst van het lied komt ten goede aan families van overleden en gewonde Amerikaanse oorlogsveteranen.

John Derosa is een professionele zanger en multi-instrumentalist, oorspronkelijk afkomstig uit Central NJ. John trad op met verschillende muziekgroepen in de VS. Hij is de voormalige lead- en ritmegitarist voor Platinum en Gold-opname en songwriting, Nashville-artiest, Jamie Teachenor. John voert zowel originele opnames als covers uit, en speelt lokaal in de Lehigh Valley met verschillende originele en coverbands.

Tijdens zijn reizen heeft John een groot aantal artiesten ontmoet, geopend voor en gespeeld met een groot aantal artiesten. Een gedeeltelijke lijst bevat: The Drifters, Chuck Berry en familie, Dr. Hook, Georgia Satellites, Blue Oyster Cult, Night Ranger, The Marshall Tucker Band, Liverpool, Devon Allman, Bobby Pinson, Seven Mary Three, Ligion, Mike Zito en Speeksel.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%