Blog

Sébastiaan – Nieuwe dag

today9 juni 2023 7

Achtergrond
share close

Je kunt Sébastiaan zo langzamerhand wel omschrijven als een echte muziekkunstenaar. Hij wijkt qua repertoire behoorlijk af van wat de massa uitbrengt en gaat als het ware soms tegen de stroom in. Tot nu toe heeft hem dat geen windeieren gelegd. Met name ‘Angeline’ heeft ervoor gezorgd dat Facebook en Google een behoorlijke vlucht hebben genomen. Na deze oorwurm heeft de uit Den Haag afkomstige entertainer het publiek verrast met andere liedjes om hen te laten zien én horen dat hij qua muziek erg veelzijdig is. Zijn nieuwe single ‘Nieuwe dag’ is weer een productie die van A tot Z goed in elkaar steekt. Deze kwam tot stand i.s.m. Frank Verkooyen van The Boom! Music studio.

Sébastiaan: ’Als we het over mijn muziek hebben kan ik ondertussen wel spreken over een uit de hand gelopen hobby dat inmiddels mijn werk is geworden. Ik heb ervaren dat artiest zijn veel meer is dan het uitbrengen van alleen maar liedjes. Je hebt met zoveel facetten te maken waardoor het echt een dagtaak is geworden. Omdat 96% van de liedjes over de liefde gaan heb ik dus doelbewust gekozen voor totaal iets anders. In ‘Nieuwe dag’ komen diverse opties voorbij hoe je een nieuwe dag kunt starten en beleven. Met een eveneens opvallende instrumentenkeuze denk ik dat ik weer verrassend voor de dag ben gekomen.’

‘Nieuwe dag’, uitgebracht door TeamNL Music, is vanaf 7 juni 2023 via de streamingsdiensten te beluisteren. De zeer bijzondere clip, die Sébastiaan samen met z’n zoon Owen heeft geproduceerd,  is te bewonderen op Youtube.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%