Blog

Starkoo – Één Wereld

today9 juni 2023 7

Achtergrond
share close

Starkoo is weer helemaal terug, en hoe! Na een flinke reeks van optredens in de nieuwe bezetting is
dan nu de nieuwe single uit. Zoals we van Starkoo gewend zijn is er gekozen voor een remake van een Nederlandstalig nummer, geproduceerd door Marco Leeuwis in zijn Crowd Studio.

Er is gekozen voor “Eén Wereld” van Jeroen van der Boom. Dit was de tweede hitsingle en eerste nummer 1 hit voor Jeroen in Nederland en België! Het is een modern, zomers nummer geworden wat inmiddels bij de live optredens zijn succes al bewezen heeft en wat ongetwijfeld ook de weg naar radio en TV makkelijk zal kunnen gaan vinden gezien de hitpotentie die dit nummer heeft.

Starkoo zegt zelf over de single: “ik ben ontzettend trots op de nieuwe plaat die mijn goed vriend en topproducer Marco Leeuwis voor ons geproduceerd heeft. Hij klinkt gewoon echt lekker, helemaal van deze tijd. Tijdens mijn recente optredens heb ik hem al kunnen testen en het nummer wordt al meteen door het publiek meegezongen”. De single wordt uitgebracht op het label 52WekenFeest wat al een behoorlijke catalogus heeft en inmiddels toonaangevend op het gebied van feestmuziek genoemd mag worden.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%