Blog

DENNIS JONES & JOLANDA ZOOMER – NIET VERDIEND

today12 juni 2023 6 2

Achtergrond
share close

Dennis Jones en Jolanda Zoomer timmeren beide al lange tijd aan de weg en ze hebben nu samen hun krachten gebundeld voor het duet ‘Niet Verdiend’. Voor Jolanda Zoomer is dit haar eerste release sinds 10 jaar. Hiermee keert ze terug in de spotlights en laat ze wederom horen nog steeds een van Nederlands beste zangeressen te zijn. “Het idee voor dit duet komt van Dennis, die ook de tekst schreef. Ik was meteen enthousiast en het is geweldig om met Dennis te werken. We kennen elkaar al heel lang, en Dennis was destijds intensief betrokken bij de totstandkoming van mijn album ‘Verliefd Voor Altijd’, dus dit voelt voor mij als thuiskomen.” aldus Jolanda. De internationaal bekende producer Matt Pop (Kim Wilde, Ace Of Bass, Erasure, RuPaul, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) verzorgde een dansbare productie welke in de komende periode veelvuldig uit de ether zal klinken.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%