Blog

Michael Willemsen maakt zomerse foxtrot!

today12 juni 2023 2

Achtergrond
share close

Een geweldige zomers klinkende foxtrot met heerlijke accordeon solo’s en een zomerse beat verrijken deze oude piratenhit: Geef mij eens antwoord op mijn vragen! Michael Willemsen (1985) uit Deventer is in korte tijd al aardig bekend geworden. Na zijn laatste single “Waar ben je nou” was het even stil rondom de zanger van het betere levenslied, maar deze zomer is hij weer helemaal terug!

Samen met tekstschrijver en allround producer André Kooiman (bekend van hits voor o.a. met Henk Bernard, Nelis Leeman, Bobby Prins, Ria Valk e.v.a.) is hij weer de studio ingegaan voor een nieuwe knaller. Het resultaat is een geweldige zomers klinkende foxtrot met de titel: Geef mij eens antwoord op mijn vragen! Heerlijke accordeon solo’s met een zomerse beat verrijken deze oude piratenhit met gelijknamige titel. “Ik hoorde het oude singeltje en dacht meteen dit wordt mijn nieuwe single!” aldus een enthousiaste Michael. Het arrangement is compleet op de schop gegaan en voorzien van een heerlijk modern en commerciële jasje met veel accordeon!

De videoclip van dit heerlijke nummer is te zien op Youtube en verschillende clip kanalen. De single “Geef mij eens antwoord op mijn vragen” is Juni 2023 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met dit heerlijke zomerse dansnummer laat Michael Willemsen opnieuw horen dat hij met veel verschillende muziekstijlen uit de voeten kan!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%