Blog

Dennis & Sheréna – Niet verdiend

today16 juni 2023 4

Achtergrond
share close

In november 2022 presenteerden Dennis als Sheréna hun allereerste duetsingle “Die ene nacht”. Ze waren hier zelf al heel enthousiast over en gezien de reacties die deze plaat opleverde bleek dat ze de juiste keuze hadden gemaakt om naast hun solocarrières te starten als duo. Voor de opvolger “Niet verdiend” werd wederom contact gezocht met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Dennis hoorde bij toeval de track “Nicht verdient” van Michelle en Matthias Reim. Omdat Dennis en Sheréna toch al van plan waren om i.v.m. hun herkenbaarheid ongeveer dezelfde stijl aan te houden, viel het voorstel van Dennis om hier een Nederlandstalige versie van op te nemen in goede aarde bij Sheréna.

Dennis schreef zelf de tekst van het liefdesliedje. Het gaat over een koppeltje dat uit elkaar is. Allebei hebben ze een nieuwe vlam hebben gevonden en  willen elkaar toch weer terug. Omdat de stemmen van Dennis en Sheréna perfect bij elkaar passen hebben ze het gevoel dat de weg die ze zijn ingeslagen de juiste is. Er zijn de laatste tijd wel meer duo’s verschenen, maar de kans dat hun samenwerking een succes gaat worden, is zeker aanwezig. Ze bespreken alles met elkaar en voelen dat ze langzaam groter worden. Beiden beleven er veel plezier van en dat vinden ze het allerbelangrijkste.

De single “Niet verdiend’ is vanaf 14 juni 2023 te streamen bij de bekende portals. De videoclip is te bewonderen op YouTube en de socials van Dennis & Sheréna.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%