Blog

Erik van Klinken – ONE WAY TICKET

today16 juni 2023 1

Achtergrond
share close

De uit Emmen afkomstige zanger Erik van Klinken presenteert met zijn nieuwe single ‘One Way Ticket’ een zomerhit van jewelste. Het is na ‘Ik Gaf Mijn Hart Aan Jou’ en ‘Tussen Kroegen En Kerken’ alweer de derde release van Erik op het label NRGY Music. Het liedje ‘One Way Ticket’ stamt uit 1959 van Neil Sedaka en werd in 1979 opnieuw een wereldhit door de disco formatie Eruption. Anno 2023 doet Erik van Klinken het dunnetjes over, en hiervoor schreef de bekende tekstschrijver Bram Koning een pakkende Nederlandse tekst. Frank Verkooyen produceerde en arrangeerde het geheel tot een heerlijke zomerse single, welke deze zomer ongetwijfeld veel in het land en op de radio te horen zal zijn.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%