Blog

Jeremi – Ouwe Gabber

today16 juni 2023 1

Achtergrond
share close

Jeremi van den Berg komt uit Heemstede en is geboren in 1986 in Haarlem. Muziek werd er thuis met de paplepel in gegoten. Drummen, piano spelen en zingen waren de hoofdacts in huize van den Berg. Toen hij 15 jaar was stond hij achter de bar in een bekend café in Heemstede. In dit café kreeg hij voor het eerst een microfoon in zijn handen en zo is het begonnen. Jeremi heeft uiteindelijk 10 jaar lang in dit bruine café als zingende barman gewerkt, waar een heerlijke Amsterdamse sfeer werd gecreëerd. De avonden dat Jeremi daar niet aan het werk was stond hij vaak geboekt voor feesten en partijen. Jeremi zingt ook mee in ‘Live uit de tap’.

Een heel leuk concept voor bruiloften, verjaardagen, personeelsfeesten en feestweken. Jeremi zingt met veel plezier het levenslied van nu en weleer met af en toe een Engelstalig uitstapje .Hij zingt klassiekers vaak in een swingende remix. In 2021 won hij de BumaNL demopanel op RadioNL. Uit 200 demo’s won Jeremi met zijn versie van ‘Ouwe Gabber’. Hij kreeg als winnaar een gloednieuw voor hem geschreven nummer (“Waarom moeilijk doen”) en een studio opname bij Hans Aalbers. Inmiddels is de 2e single “Ouwe Gabber” verschenen en deze is op alle streamingsdiensten te horen en te zien.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%