Niet gecategoriseerd

Johan Faber – Alive & Free.

today16 juni 2023 12

Achtergrond
share close

Deze heerlijke countrysong ademt de zuivere klanken van authentieke instrumenten.
“Alive and Free” neemt je mee op een reis waar Johan in zijn auto stapt en naar betoverende plekken rijdt die herinneringen tot leven brengen. Met zijn zomerse vibes en positieve energie is dit een heerlijk nummer voor op je luidsprekers in zonnige tijden.
De wens van Johan was al heel lang om de overstap te maken naar  Engelstalige country. Die wordt nu vervult met “Alive and Free”. Dit betekent een nieuwe mijlpaal in zijn muzikale carrière en opent de deur naar opwindende mogelijkheden. Het nummer werd geschreven door John & Nienke van Neo Music, alwaar het ook werd opgenomen en geproduceerd.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%