Blog

Jurney komt met swingende single “Ik ben vrij”!

today16 juni 2023 5

Achtergrond
share close

Zingen is altijd al haar passie geweest, maar Jurney uit Amsterdam heeft haar stem jarenlang niet durven laten horen aan het grote publiek. Daar komt vanaf nu verandering in, want dit lied is een aanmoediging voor haarzelf en iedereen die het nodig heeft om vol zelfvertrouwen en enthousiasme het leven aan te gaan! En angsten te overwinnen!

Jurney komt met de single “Ik ben vrij” een nummer dat gaat over het volgen van je hart, jezelf laten zien en je niet meer laten afremmen door wat dan ook! De wereld laten zien wie ik ben… ik luister naar mijn eigen stem! …. IK BEN VRIJ!!! Laat je meevoeren in dit swingende zomerse nummer en je krijgt vanzelf een lach op je gezicht!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%