Blog

Toon Schut lanceert zomerhit: Mona Lisa!

today16 juni 2023 4

Achtergrond
share close

De single Mona Lisa is een gezellige moderne foxtrot met veel accordeon en gitaren, waarin de talentvolle zanger Toon Schut zijn grote stembereik goed laat horen! Een potentiele zomerhit die zeker op zal gaan vallen de aankomende periode!

Zanger Toon Schut uit Dordrecht is in heel korte tijd aardig bekend geworden. Veel optredens in heel Nederland onderschrijven dit succes voor de jonge enthousiaste zanger. Zijn ambitie en plannen reiken ver, dus reden te meer voor hem om een solo single op te nemen met producer André Kooiman (bekend van hits voor o.a. met Henk Bernard, Nelis Leeman, Bobby Prins, e.v.a.) Samen zijn ze de studio ingegaan om een single te maken met een lekkere vlotte sound. De plaat Mona Lisa staat voor een gezellige moderne foxtrot met veel accordeon en gitaren waarin de talentvolle zanger zijn grote stembereik goed laat horen. Een potentiele zomerhit die zeker op zal gaan vallen de aankomende periode!

Het nummer wordt ondersteund door een prachtige videoclip gemaakt door de ClipFactory. De clip is natuurlijk te zien op het Youtube kanaal van AKMP en via verschillende clip kanalen. De single “Mona Lisa” is vanaf medio Juni verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%