Blog

Zanger William Sluijter swingt de pan uit met KOM DANS MET MIJ

today16 juni 2023 4

Achtergrond
share close

William Sluijter de zingende dakdekker van Nederland is momenteel aardig aan de weg aan het timmeren en was al redelijke succesvol met diverse singles. Naast zijn optredens heeft hij een goed lopend dakdekkersbedrijf. Ook de optredens lopen goed door en inmiddels is William Sluijter een bekende zanger in het mooie Brabant en omstreken. Zijn doel is dan ook om nog verder het land in te gaan om zijn muziek ten gehore te kunnen brengen.

Nu 2 jaar verder, na het succes van Mijn ideale vrouw, is het weer tijd voor een nieuwe single met de titel KOM DANS MET MIJ. Een uptempo feestnummer waarvan het team van William verwacht dat het publiek luidkeels zal meezingen. De tekst is weer geschreven door Lilly van Zon en Jeroen Dirksen en Richard Pot van de Music Experience Studio zijn verantwoordelijk voor muziek en productie. De videoclip is opgenomen in het zonnige Spanje. KOM DANS MET MIJ is vanaf nu overal te beluisteren en te streamen op de bekende portals. Voeg jij hem ook toe aan je playlist? De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Info & boekingen:   www.music-experience.nl

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%