Blog

Soldaat van Oranje ster Jim Leijen met debuutsingle JIJ BENT MIJN HELE LEVEN

today19 juni 2023 4

Achtergrond
share close

Acteur Jim Leijen, bekend van zijn rol als Chris de Vries in de veelgeprezen musical Soldaat van Oranje, heeft zijn langgekoesterde wens om een eigen single uit te brengen werkelijkheid laten worden. Vandaag markeert een bijzondere mijlpaal in zijn carrière, want zijn debuutsingle JIJ BENT MIJN HELE LEVEN is nu beschikbaar op alle grote muziekplatforms.

Met de steun van componist Hans Louws en de producers van Sonic Solutions heeft Jim Leijen met trots zijn eerste solosingle gerealiseerd. Het zomerse uptempo nummer viert de liefde van je leven en nodigt luisteraars meteen uit om mee te dansen op de vrolijke melodie.

Jim Leijen is niet alleen acteur, maar toont nu ook zijn muzikale talenten. Naast zijn betrokkenheid bij Soldaat van Oranje de musical, heeft hij zich volledig toegelegd op het schrijven van nieuwe muziek. Samen met de getalenteerde componist Hansen Thomas werkt Jim aan een verzameling nummers die zijn veelzijdigheid en creativiteit als artiest weerspiegelen.

De lancering van JIJ BENT MIJN HELE LEVEN markeert de eerste stap van Jim Leijen in de muzikale wereld en belooft een veelbelovend begin van zijn solocarrière te zijn. Zijn passie voor muziek en zijn vermogen om vreugde, positiviteit maar ook zeker gevoeligere thema’s over te brengen, maken van hem een artiest om in de gaten te houden. Het publiek kan niet alleen uitkijken naar meer hits en opzwepende nummers die in de nabije toekomst zullen worden uitgebracht, maar ook naar gevoelige ballads in het najaar! JIJ BENT MIJN HELE LEVEN wordt uitgebracht op zijn eigen JLE label en de RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Website:                www.jimleijen.nl  

 

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%