Blog

Esther van Kommer – No hard feelings

today22 juni 2023 20

Achtergrond
share close

De song gaat over het gevoel dat je hebt wanneer je iemand los laat uit liefde om zelf verder te kunnen gaan in het leven, dat is precies waar “ No Hard Feelings” over gaat.   Esther schreef deze prachtige song voor een vriendin van haar en speelde hem al een aantal keren live op verschillende podia in Nashville. Daar ontmoette ze Charlie McCoy die tijdens een optreden zo ontroerend mondharmonica meespeelde dat het voor Esther logisch was dat hij op deze plaat mee zou spelen. Op de plaat is ook dobrospeler Manu Bertrand te horen met zijn prachtige subtiele klanken. John Geuzinge Havinga speelde de rest van de instrumenten in. De song werd geproduceerd in de studio van NEO Music (Bovensmilde)

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%