Blog

Angela Engelmann – Eigentlich

today23 juni 2023 3

Achtergrond
share close

Actually” – het nieuwe nummer van Angela Engelmann – vertelt het verhaal van geheime verlangens, knetterende fantasieën en dromen van nabijheid, warmte en vervulling. En hij laat de luisteraar niet achter met de vraag “maar hoe” en de innerlijke uitdaging van gevoelens. Hij geeft zelfvertrouwen en moed om voor gevoelens te staan. Direct en ronduit uitdrukken wat er in je hoofd omgaat en zo de sensuele gedachten werkelijkheid maken.
De beat en de pakkende melodie omlijsten dit spannende verhaal perfect. Je kunt je ogen sluiten en het lied op je huid voelen tintelen en je laten rocken en flicken. Je wilt dansen, het ritme oppikken en je door je gevoel laten dragen
Wederom is de veelzijdige stem van Angela Engelmann uitstekend. Ze maakt de teksten tastbaar, gaat diep in op de emoties, wordt één met de melodie en de woorden. Het is de symbiose van perfecte zang en interpretatie, opzwepende arrangementen en beat die “Actually” tot een bijzonder nummer maakt.

 

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%