Blog

PIERRE KLEINJANS KIEST VOOR UPTEMPO

today23 juni 2023 8

Achtergrond
share close

De Capelse zanger Pierre Kleinjans liet een vorige maal van zich horen met een sterk poëtisch lied In het avondlicht, hem aangereikt door tekstschrijver John Collee.
Pierre’s productieteam (Richard Poot en Frank Stukker) maakte er de passende muziek bij en de clip werd bedacht en uitgevoerd door de talentvolle Joey van der Bilt van Filmcreatie.
Inmiddels ligt een nieuwe single klaar.
Zou Pierre weer een klein, poëtisch liedje op single uitbrengen? Een tipje van sluier.
“Kijk” zegt hij, ik houd sowieso van mooie, meeslepende liedjes maar af en toe moet je het een andere kant van jezelf laten zien. Daarom kan ik zeggen, dat we nu gekozen hebben voor een liedje met korte ,soms messcherpe zinnen. Een uptempo nummer dat krachtig in het gehoor ligt. Mijn grootste fans, mijn vrouw en kinderen, zijn laaiend enthousiast. Het liedje blijft in je hoofd hangen. Muzikaal is het van deze tijd. Het nodigt uit tot meezingen. Is sowieso positief geladen . Het kan best een klassieker worden. Met dit team is het goed samenwerken. Iedereen voelt precies aan wat ik met het liedje bedoel. Videotalent Van Der Bilt bracht het liedje in beeld, op zijn eigen , krachtige manier.
Ter ondersteuning van de promotie werkt op de achtergrond Heartselling mee met praktische adviezen. De plugging is in handen van Dennis van der Kraan van Score Promotions
De nieuwe single wordt ondergebracht bij Pierre’s eigen label PK Music
Releasedatum: 21 juni 2023.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%