Blog

Arie Kuipers – Geen zorgen, niet denken / Gjin soargen, net tinke

today30 juni 2023 3

Achtergrond
share close

Af en toe maakt feestmuzikant Arie Kuipers een solistisch uitstapje. Hij nam eerder al een aantal tweetalige singles op in het Nederlands en Fries, over uiteenlopende onderwerpen. Hier is dan zijn nieuwste lied.

“Geen zorgen, niet denken” is bedoeld als steuntje in de rug voor mensen die te lang piekeren en zich (te) veel zorgen maken over het leven. “Maak je niet druk, maar probeer te genieten” is de boodschap van dit nummer.

Arie maakt in zijn leven als feestmuzikant deel uit van de Zware Jongens en de Dikke Lul Band. De meer serieuze kant van Arie kwam tot uiting in zijn samenwerking met Han Peekel. Ook het Makkumer bevrijdingslied “Gretha” was van zijn hand.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%