Blog

Laat het feest maar beginnen met de Duo Knotsgek KROEGEN MEDLEY

today30 juni 2023 3

Achtergrond
share close

Duo knotsgek is een Brabants feestduo bestaande uit Fabian Somers en Gerbrand Cools. Met een groot eigen repertoire en bekende meezingers zorgen zij al jaren voor een flinke dosis sfeer en gezelligheid. Menig feesttent hebben ze reeds op z’n kop gezet met singles als Hedde gij misschien ADHD, Die Alpenknotsen, Ik heb unne smiley in de sneuw gepist vur jou of Liters bier op ‘n dokters recept!

Duo Knotsgek lanceert deze zomer de “Duo Knotsgek Kroegen Medley” waarmee het feest kan beginnen. Een lekkere meezing medley met bekende hits uit het Nederlandstalige genre die een boost zal geven op elk feest of festival. Duo Knotsgek laat maar weer zien hoe veelzijdig ze zijn en elk thema feest aan kan. Of het nu een NL-feest is, Après-Ski of Carnaval, ze passen overal tussen met hun verschillende genres van liedjes!

Zet dan ook zeker deze medley in je Playlist! En wil je Duo Knotsgek boeken voor een feest of evenement? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden, want dit duo maakt jouw feest of evenement 100% FEEST!

De “Kroegen Medley” wordt uitgebracht op het label NUL13Records en is vanaf vandaag beschikbaar op alle download- en streaming platforms en de RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Website:                www.knotsgek.com  

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%