Blog

Antonio Holsken – Allee Allee

today1 juli 2023 4

Achtergrond
share close

Antonio Holsken verwierf onlangs landelijke bekendheid met de RTL5 reality soap ‘Op Het Kamp’. Dit voorjaar scoorde hij een grote hit met ‘Boem Boem’ waarmee hij zelfs optrad in ‘Chantal’s Pyama Party’. Nu is het tijd voor een opvolger en zijn nieuwe single ‘Allee Allee’, een zomerkneiter van jewelste. Antonio dook hiervoor de studio in van Sonic Solutions en schreef de tekst samen met zijn collega/zanger/componist Jeffrey Heesen. De eerste reacties op ‘Allee Allee’ zijn ontzettend positief, en het kan dan ook niet anders dat Antonio Holsken hiermee wederom een dikke hit gaat scoren. Uiteraard werd er voor dit opzwepende en dansbare nummer een passende videoclip geschoten.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%