Blog

Ingrid en Xavier – Onder de regenboog

today5 juli 2023 12 1

Achtergrond
share close

Ingrid Tokka en Xavier Christiaens hebben zich beiden sinds begin jaren ’80 muzikaal ingezet bij verschillende bands, ensembles en koren, en  hebben zich door hun ervaring al meermaals bewezen in de muziekwereld. Het is daar dat ze elkaar hebben ontmoet, en vormen sinds begin jaren 2000 een kwaliteitsvol en professioneel duo.

Ze werken vaak samen met bekende Vlaamse artiesten zoals Willy Sommers, Luc Steeno, Marijn Devalck, Wendy Van Wanten, Marjan Berger, Jacky Lafon, Jo Vally, Lisa del Bo, Michael Lanzo, Jan Wuytens, Evelyne Cannoot en vele anderen.

Tijdens hun live optredens vallen meteen de zuivere tonaliteit en kwaliteit van de stemmen op, met als kenmerk de harmonieuze samenzang en het puike gitaarwerk.

Ze zijn als duo in verschillende formules te boeken voor elk evenement, feest of gelegenheid waar een muzikale omlijsting gewenst is. Een combinatie van ervaring,  zuivere stemmen, muzikaliteit, oog voor detail en het gebruik van uiterst professioneel materiaal en/of geluidstechniek zorgen dat elk optreden tot in de puntjes afgewerkt is.

U kan ons steeds contacteren voor meer informatie.

Bezoek ook onze andere websites:

www.vocalix.be Vocaal ensemble – close harmony & a cappella

www.tokka.be Eigentijdse pop met een knipoog naar de jaren ’80

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%