Blog

Danny Poppinghaus steekt klassieker in een nieuw jasje!

today7 juli 2023 5

Achtergrond
share close
Vraag liefhebbers van het levenslied, van jong tot oud om ‘Mooi Was Die Tijd’ van Corry Konings mee te zingen en iedereen kent ieder woord van het legendarische liedje! Ook Danny Poppinghaus zong het liedje al op jonge leeftijd luidkeels mee en bewaard hier warme herinneringen aan. ‘Mooi Was Die Tijd was als kinds af aan altijd een lievelingsliedje van mij. En natuurlijk vond ik het super spannend om hier een eigen versie van te maken. Maar ik ben heel erg blij met het resultaat’ aldus Danny. Voor de remake werkte hij opnieuw samen met zijn vaste producer Manfred Jongenelis die er opnieuw in is geslaagd om de track te produceren in het geluid waar Danny inmiddels bekend om staat. ‘Mooi Was Die Tijd’ van Danny Poppinghaus is vanaf 7 juli te beluisteren via alle bekende kanalen. Stream / Download:

https://ffm.to/mooiwasdietijd

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%