Blog

Dennis Baars – Baila Latina

today7 juli 2023 2 1

Achtergrond
share close

Dennis Baars laat weer van zich horen met een knaller van een zomerhit, genaamd ‘Baila Latina’. Eerder scoorde Dennis dikke hits met ‘De Mooiste Dat Ben Jij’, ‘Alles In Een’ en ‘Mi Amor’. De single kwam wederom tot stand in samenwerking met het succesvolle producersteam Sonic Solutions, en die combinatie levert perfecte resultaten op. Dennis maakte eerder deel uit van de uiterst succesvolle Nederlandstalige jongensgroep Stad En Land, waarmee hij hits scoorde zoals ‘Kom Maar Op’, ‘Lieveling’ en ‘Geloven’. Hiermee trad Dennis veelvuldig op in het land op feesten en partijen, maar ook op grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, Muziekfeest Op Het Plein en in het Gelredome. Nadat in 2017 het doek viel voor Stad En Land verkoos Dennis in 2018 een solo carrière. ‘Naila Latina’ verschijnt wederom via Hit It! Music en de bijbehorende videoclip is volop te bewonderen op de clipkanalen en is natuurlijk te streamen en te downloaden via Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes etc. (www.dennisbaars.com)

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%