Blog

Gerry Holland vecht keihard terug met nieuwe single ‘Mijn liefde is niet blind’

today7 juli 2023 3

Achtergrond
share close

Terwijl Gerry Holland nog midden in de  promotiecampagne zat van z’n voorgaande   single ‘Vier een feestje met mij’ moest hij  daar vanwege hartproblemen acuut mee  stoppen. Ondertussen heeft hij een zware  hartoperatie ondergaan en kreeg van de  artsen de boodschap mee om complete rust  te nemen. Dat betekende niet meer werken  en niet meer zingen omdat de kans dat zijn aorta zou knappen dan aanwezig was.  Inmiddels zijn we een paar maanden verder

en is het herstelproces ver gevorderd. Gerry

vond het tijd worden voor een nieuwe single  die door Emile Hartkamp is geschreven en  geproduceerd. Het betreft het vrolijk  klinkende nummer ‘Mijn liefde is niet blind’.

Gerry:’ Na mijn operatie is mij verteld dat het aangeboren was. Doordat ik hartkloppingen kreeg ben ik meteen naar de dokter gegaan. Ik  kreeg toen een 48- uur hartkastje. Daaruit bleek dat mijn  aorta een doorsnee had van 6.5 cm i.p.v. normaal 2 cm. Ook constateerde men een  lekkende hartklep. Als ik die hartkloppingen niet had gehad,  hadden ze mij  waarschijnlijk ergens gevonden. Ik heb echt een engeltje op m’n schouder gehad. Omdat ik het zingen weer op wil pakken wilde ik dat vieren met een nieuwe single. Het is een echte Gerry Holland plaat geworden met daarin de herkenbare Hartkamp sound.  Ik vind dat gewoon heel goed bij me passen. Ik heb wel gemerkt dat ik echt helemaal opnieuw moet beginnen. Het kost me veel energie, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het uiteindelijk weer goed komt. Het voelt net alsof ik weer een beginnende zanger ben die moet vechten voor een plekje in de muziekwereld. Gelukkig heb ik al een behoorlijke reputatie opgebouwd die nu goed van pas komt. Waar ik ook blij van word zijn de vrolijke accordeonklanken die door Rolus Karssen zijn ingespeeld. Dat maakt het plaatje helemaal compleet.’

‘Mijn liefde is niet blind’ verschijnt op 5 juli 2023 en is te streamen bij diverse portals waaronder Spotify. De clip is opgenomen door Niels Horstman.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%