Blog

MANNES – IN DE WARME ZON

today7 juli 2023 3

Achtergrond
share close

Het leek even stil rondom Mannes, maar achter de schermen is in de afgelopen maanden hard gewerkt aan een fantastische nieuwe single, ‘In De Warme Zon’. Hiermee vervolgt Mannes de ingeslagen weg die hem met singles zoals ‘Breng Mij Haar Terug’ en ‘Sluit ik Mijn Ogen’ reeds veel succes bracht. Samen met topproducer Manfred Jongenelis achter de knoppen kwam en heerlijke zomerse en volkse track met hitpotentie tot stand die zijn weg naar de liefhebbers zeker zal weten te vinden.

‘In De Warme Zon’ verschijnt via CD Hamster Music en Casper Janssen Music Promotion verzorgt de plugging/promotie. Deze release zal ondersteund worden met een passende videoclip die te zien is op alle bekende clipkanalen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%