Blog

Suzie Roose – Hartje Van Goud

today7 juli 2023 10

Achtergrond
share close

Met de single ‘Ik Weet Zeker Dat Ik Win’ keerde Suzie Roose weer helemaal terug. Nu is het tijd voor de opvolger, getiteld ‘Hartje Van Goud’. Samen met het producers-team Sonic Solutions stak Suzie deze klassieker van de Heikrekels (en later ook bekend van Marianne Weber) in een gloednieuw opvallend 2023 jasje. Het resultaat mag er wezen en Suzie Roose zal hiermee naar verwachting wederom volop te horen zijn op de radio stations en in het land. ‘Harthje Van Goud’ verschijnt via Hit It! Music en Ron Schmid schoot een bijpassende videoclip.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%