Blog

Maini Sorri – Just A Dream

today11 juli 2023 2

Achtergrond
share close

Maini Sorri is een Zweeds-Finse zangeres, muzikant en songwriter die in Zweden woont. Ze componeert al muziek sinds ze 8 jaar was. Haar eerste composities waren voor piano, maar als songwriter en zangeres brak ze door. Maini schrijft muziek en teksten met een sterk inspirerende geest. Haar liedjes zijn als haar kinderen en ze zou willen dat ze vleugels krijgen en de wereld rondvliegen. Maini’s discografie bevat 6 albums, 3 extended plays en 23 singles waarvoor je aankooplinks kunt vinden op de winkelpagina van haar officiële website. Maini heeft haar melodieuze liedjes uitgevoerd tijdens concerten en op radio en tv. Ze heeft liedjes bestudeerd van verschillende vooraanstaande zangdocenten. Ze heeft ook piano, muziektheorie en componeren gestudeerd, met haar kwalificaties waaronder een Bachelor of Arts van Musikhögskolan in Örebro, Zweden, dat nu bekend staat als de Faculteit der Letteren aan de Universiteit van Örebro. Maini Sorri heeft talloze officiële muziekvideo’s uitgebracht die je samen met beschrijvingen van elke muziekvideo op haar officiële website kunt vinden.

 

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%