Blog

Rudi Refex komt met geweldige popnummer “Fight for us

today11 juli 2023 3

Achtergrond
share close

Rudi Refex heeft ruim 13 jaar muziek gemaakt als gohst producer voor artiesten en zeker voor een paar grote namen. De reden dat hij daarmee gestopt is komt omdat je helemaal geen erkenning krijgt.
Daarom heeft hij de keuze gemaakt om zelf nummers uit te gaan brengen, en begint met een prachtig nummer “Fight for us”

Hij liet dit aan een aantal mensen luisteren en die waren allemaal eens met elkaar, hier moet je mee verder gaan, wat een top nummer en wat een prachtige productie. Volgens velen moet dit op de grote zenders in Europa dus dan maar op zoek hoe wij dat moeten gaan doen. In België heb ik wel wat contacten, maar in Nederland en de rest van Europa totaal niet.

Ik belde met collega producer John Haze in Nederland om te vragen hoe ik mijn muziek onder de aandacht kan brengen en die vertelde mij dat ik maar eens contact moest opnemen met een plugger die grote stappen aan het maken is in Nederland en Europa, Willem de Bie Music Promotion. Na een kort gesprek had ik gelijk een goede klik met hem en heb ik besloten om met deze plugger in zee te gaan.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%