Blog

DJASON JANSSEN – Nog een kus voor ik wegga

today15 juli 2023 3

Achtergrond
share close

De uit Velp afkomstige zanger Djason Janssen heeft in de anderhalf jaar tijd dat hij actief is in de muziekwereld twee zeer dansbare singles opgenomen en uitgebracht. Dat leverde hem veel positieve reacties op en ontving daardoor steeds meer uitnodigingen om op te treden bij diverse evenementen. Tijdens één van de optredens raakte Djason in gesprek met Frank Verkooyen.

Hij wist dat Frank naast zanger, ook eigenaar is van The Boom! Music studio in De Meern. Djason kende een aantal collega-artiesten die daar hun liedjes lieten produceren en zeer tevreden zijn over kwaliteit die hij levert. Omdat Djason eigenlijk een andere muzikale weg wilde inslaan kwam de kennismaking met Verkooyen precies op het juiste moment. Djason: ‘Ik vertelde dat ik een cover wilde opnemen. Heel toevallig had Frank een Nederlandstalige bewerking van ‘Nur ein Kuss, Maddalena’ van Michael Holm op de plank liggen. Nadat ik de demo hoorde was ik verkocht en gaf aan dat ik die plaat graag op wilde nemen. Door de zanglessen die ik volg bij zangcoach Cheyenne Krijgsman durfde ik die stap wel te nemen.

Het vergt behoorlijk veel inspanning, maar werpt z’n vruchten ook af. Daar ben ik zeer tevreden over. Dat geldt eveneens voor de samenwerking met Frank Verkooyen. Die krijgt zeker een vervolg.’ De single ‘Nog een kus voor ik wegga’ is vanaf 12 juli 2023 te streamen bij de bekende portals. De beelden van de clip, geschoten door Gerrit Driessen, is te bewonderen op het YouTubekanaal van TeamNL Music en de socials van Djason Janssen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%