Blog

Erwin Geels – Vanavond Is Pas Het Begin

today15 juli 2023 5

Achtergrond
share close

Zanger en entertainer Erwin Geels, is opnieuw de studio ingedoken. Samen met zijn vaste producer/songwriter Henny Thijssen uit Enschede, heeft hij een nieuw lied en clip uitgebracht met de veel zeggende titel ‘Vanavond Is Pas Het Begin’. Erwin is een pure levensgenieter die vooral zingt over dat waar hij plezier in heeft. Bij S.V Enter 1 stond hij als keeper jarenlang onder de lat en kreeg de bijnaam “De katte van krompatte”. Hij zingt met hetzelfde enthousiasme als waarmee hij zijn sport beoefende. ‘Vanavond Is Pas Het Begin’ barst dan ook uit zijn voegen van positieviteit. De verwachtingen zijn hoog van deze vrolijke meezinger.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%