Blog

Gianluca laat de billen bewegen met de zomerse klanken van ‘Als je lacht naar mij’

today15 juli 2023 7

Achtergrond
share close

‘Als je lacht naar mij is het een nacht om van te dromen voor jou en mij.’ Dat is natuurlijk iets waar een jongeman van begin twintig op hoopt ter afsluiting van een afspraakje. Die zin maakt in ieder geval deel uit van de tekst die door Manfred Jongenelis en Carlo Rijsdijk speciaal voor Gianluca is geschreven. Het is de derde single die Gianluca bij Manfred Recordings in Etten-Leur heeft opgenomen. Uiteraard is Jongenelis ook verantwoordelijk voor de complete productie waar steeds meer herkenbare ‘Gianluca’ geluiden in verwerkt zijn. Ook zijn nieuwe single ‘Als je lacht naar mij’ bevat veel vrolijke accordeonklanken waar je blij van wordt.

Gianluca:’ Op het moment dat ‘Als je lacht naar mij’ verschijnt, verblijf ik nog in Spanje. Twee weken daarvan gebruik is voor mijn vakantie en de derde week staat in het teken van de promotie van mijn nieuwe single. Op dat moment stikt het van de Nederlanders in Torremolinos. Ik hoop dat ze het lied ‘meenemen’ naar Nederland zodat deze daar gewoon door kan groeien tot een groot succes. Bij terugkomst staat mijn agenda weer bol van optredens zodat ik ook het publiek in eigen land vrolijk kan stemmen met deze zomerknaller. Ik ben ook heel erg verheugd dat ik als jong iemand serieus wordt genomen door Manfred. Hij produceert voor veel grote namen de éne na de andere hit. Hij heeft veel ervaring en ik leer veel van hem. Manfred luistert goed en legt ook uit waarom hij bepaalde dingen zo doet. Uiteindelijk resulteert dat in een eigen identiteit. In ieder geval blijft deze plaat echt in je hoofd hangen die je bovendien in de juiste sfeer brengt. Ondertussen zit ik 5 jaar in het vak en ben best trots wat ik tot nu toe al heb bereikt. We hebben ook leuke toekomstplannen gemaakt en proberen 2 tot 3 singles per jaar uit te brengen. Qua optredens zit er een behoorlijke stijgende lijn in en dan niet alleen meer in de regio Den Haag, maar geheel Nederland. Daar geeft een voldaan gevoel.’

De single ‘Als je lacht naar mij’ is vanaf 14 juli 2023 te streamen via de bekende portals.  De clip, opgenomen door Ron Schmid, zal ter promotie van de single te zien zijn bij de clipzenders, YouTube én de socials van Gianluca’.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%