Blog

Gillyan & Dylan – Cry to me

today15 juli 2023 3

Achtergrond
share close

GILLYAN zong vroeger thuis op feestjes, partijen en in voetbalkantines. Ze deed mee aan allerlei talentenjachten in het land waar ze vaak in de prijzen viel. Haar eerste eigen nummer “I wanna know” kwam in 2016 uit, “Kom hier en dans met mij” werd in 2018 en “Elke dag” in 2021 op YouTube en Spotify uitgebracht. Op 1 januari 2018 zag ze 1 van haar dromen uitkomen toen ze met Ruth Jacott op de Koemarkt een stukje Leun op mij mocht zingen. En op 20 december 2019 deed ze dit nog eens dik over. Ze is een gezellige, leuke en spontane zangeres die ook nog eens heel mooi kan zingen en dat laat ze graag horen. Gillyan maakt elk feest compleet. Van Nederlandstalig tot disco en soul, met haar haalt u een allround zangeres in huis. Met haar warme innemende uitstraling en dito stem weet zij iedereen een heerlijke avond te bezorgen. Zij zorgt altijd voor de juiste sfeer bij iedere gelegenheid. Ondertussen is de zoon van Gillyan bijna 15 jaar en is muziek hem met de paplepel inge[1]goten. Hij loopt dan ook steevast met oortjes in naar zijn favoriete muziek te luisteren. Natuurlijk op zijn leeftijd naar rapmuziek. Onderweg in de auto laat Dylan altijd horen welke rap hij nu weer heeft geleerd. Toen zijn moeder hem vroeg samen met haar een nummer op te nemen zei hij meteen ja, als het maar rap is. De nieuwste single van Gillyan & Dylan is “Cry to me” (een cover van Solomon Burke) in een nieuw jasje gegoten. Vlot, vrolijk en een lekkere meezinger

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%