Blog

Hold me – Yara Beeks

today15 juli 2023 2

Achtergrond
share close

Yara Beeks, een opkomend talent in het countrygenre, heeft zojuist haar nieuwste single “Hold Me” uitgebracht. Met haar indrukwekkende stem en doordringende teksten brengt Yara een boodschap van hoop en verbondenheid in een wereld die constant in beweging is.
“Hold Me” is een emotioneel geladen lied dat de luisteraars uitnodigt om even stil te staan bij de uitdagingen en problemen waar we allemaal mee te maken hebben. Als jonge singer-songwriter heeft Yara Beeks haar eigen unieke stemgeluid ontwikkeld, dat moeiteloos het genre van de countrymuziek doordringt. “Hold Me” herinnert ons eraan dat, ondanks de moeilijkheden waar we voor staan, er altijd iemand is bij wie we ons kunnen uiten en die ons steunt in tijden van nood. Het nummer is een baken van hoop in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

De song werd gearrangeerd, opgenomen en geproduceerd door John & Nienke van Neo Music in Bovensmilde.
“Hold Me” is nu beschikbaar op alle belangrijke streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%