Blog

Mike Oskam – BELLA AMORE

today15 juli 2023 3

Achtergrond
share close

Met ‘Bella Amore’ presenteert de uit IJsselstein afkomstige Mike Oskam een knaller van een zomerhit. Mike’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. In dit geval de stamkroeg van hem en zijn vrienden. Hier begon hij als DJ en kwam erachter dat hij ook een leuk nootje kon zingen. Vanaf dat moment is hij zich meer gaan focussen op zijn zang en heeft aansluiting gevonden bij een geweldige vocalcoach, Ingrid Simons. In 2023 deed Mike mee aan ‘Jantjes Talentenjacht’ bij het bekende Amsterdamse Feestcafe Jantjes Verjaardag. Hier is hij eerste geworden, en hierdoor is hij de nieuwe huiszanger van Jantjes Verjaardag geworden! De single ‘Bella Amore’ kwam tot stand met tekstschrijver Hans Louws en producers Sonic Solutions.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%