Blog

Sander Kwarten brengt betoverende nieuwe single ‘Wat Is Je Naam’ uit.

today15 juli 2023 1

Achtergrond
share close

Sander Kwarten, die bekend staat om zijn unieke stemgeluid en aanstekelijke liedjes, is terug met heerlijke muziek! Zijn nieuwste single genaamd ‘Wat Is Je Naam’ kenmerkt zich door de vrolijke sound en zomerse sferen. De single is geïnspireerd op zijn grootste hit ‘Geen Twijfel’ die inmiddels al meer dan 7 miljoen streams heeft weten te behalen.

‘Wat Is Je Naam’ is een track die de luisteraar meeneemt naar een heerlijke zomeravond met een nieuwe liefde, want wie heeft dit nou nog nooit meegemaakt? Op vakantie ontmoet je weleens een nieuwe liefde, waarvan de vlinders gaan rondvliegen in je buik.

Sander Kwarten heeft inmiddels diverse hits op zijn naam staan, waarvan er enkele niet meer weg te denken zijn uit het Nederlandse muzieklandschap, zoals: ‘Dromen’, ‘Geen Twijfel’, ‘k Ben Toch Niet Gek’ en ‘Mijn Jongen’. Deze hits worden tijdens zijn liveoptredens in het land luidkeels meegezongen door het publiek.

De nieuwe single wordt ondersteund door een romantische zomerse videoclip, waarin te zien is hoe de tekst van dit nummer zich vertaald in een verhaal.

De single is vanaf 14 juli overal te beluisteren via alle bekende kanalen!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%