Niet gecategoriseerd

Alma Loorbach & Rieks Schuring – Als na een mooie dag

today19 juli 2023 2

Achtergrond
share close
Lieve mensen, het nieuwe duet incl. clip van mij en Rieks Schuring kunnen we eindelijk delen met jullie allemaal. 2 April dit jaar zongen we voor het eerst samen een duet tijdens
“De artiestenmiddag” in Uithuizen. Dat smaakte naar meer en we besloten om samen iets leuks uit te brengen. Dit werd een van oorsprong Duits liedje waar ik een nieuwe tekst voor heb geschreven. Als eerste wil ik
mijn lieve man Cor de Boer(Cor DB)dank zeggen voor het totaal nieuwe arrangement, keyboards en opname en productie. Hans Leegte van Studio Leegte heeft weer voor een mooie eindmix zorggedragen. Willem Kroon van “Kroon Videowerk” heeft wederom een hele mooie sfeervolle clip gemaakt. De PR is weer in vertrouwde handen van Geert Hakze (Music Promotion). Uiteraard staat de clip op Youtube en binnenkort ook op alle bekende streaming portals. Als laatste wil ik Rieks Schuring bedanken voor de leuke samenwerking waar ik veel plezier aan heb beleefd. Muziek maken is leuk, maar samen muziek maken is nog veel leuker. Liefs Alma🎶🎤🎤❣️

 

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%