Blog

Eric Baghuis presenteert splinternieuwe single ‘To Keep You Satisfied’

today19 juli 2023 14

Achtergrond
share close

Eric Baghuis is geen onbekende in het vak, met zijn warme stemgeluid en charismatische voorkomen brengt hij zijn publiek bij ieder evenement terug in de tijd met rock ’n roll, uptempo, ballads and more met daarnaast zijn eigen uitgebrachte muziek. Voor iedere generatie blijft deze muziek herkenbaar waar veel op gedanst wordt en wat altijd weer garant staat voor een geslaagd feest of evenement. Eric treedt op in Nederland, België, Spanje en Duitsland in gevarieerde horecagelegenheden, dinershows, binnen- en buitenevenementen etc. Sinds 2011 heeft deze sympathieke zanger uit Eindhoven diverse singles en 1 album uitgebracht en brengt nu in 2023 een gloednieuwe single uit, wederom geschreven en gecomponeerd door de uit Volendam afkomstige Kees Plat.

De nieuwe single To Keep You Satisfied is een heerlijk dansbaar uptempo nummer wat zeer goed in het gehoor ligt. Eric zegt: ’Kees schreef een prachtige verhaallijn voor deze nieuwe single die vervolgens door GK Productions Echt in een videoclip mooi in beeld werd gebracht’. Het betreft een man die zijn vriendin de hele wereld laat zien om haar tevreden te stellen. De dame in kwestie neemt het echter allemaal voor lief waardoor hij soms niet meer weet hoe hij haar nog tevreden moet houden.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%