Blog

Bob Offenberg bezingt in ‘Zomernachten’ de herinneringen aan een mooie dame uit Puerto Rico

today21 juli 2023 11

Achtergrond
share close

Sinds jaar en dag neemt Bob Offenberg vol tevredenheid zijn liedjes op bij Laurens van Wessel die tegenwoordig in Roosendaal gevestigd is. Met name de manier van samenwerken bevalt beiden uitstekend. Volgens Bob weet Laurens precies wat bij hem past en af en toe proberen ze iets nieuws
uit. Dat was ook het geval met de voorganger ‘A La Vida’. Ondanks dat het bij z’n fans en de radiostations in goede aarde viel, keert Bob met z’n nieuwe single ‘Zomernachten’ toch weer terug naar de volkse gezelligheid.

Bob: ‘Omdat elke avond hetzelfde eten op een gegeven moment ook niet lekker meer is, hadden we dit uitstapje gemaakt. Het was een probeersel en schakelen nu weer snel door naar m’n nieuwe feestplaat. Op de één of andere manier vind ik die stijl toch beter bij me passen. Terwijl we in de studio aan het brainstormen waren over de opvolger kwam dit project op tafel. Laurens heeft een prachtig arrangement weten te maken waarin heel veel vrolijke klanken zijn verwerkt. Ik vind een verhaallijn altijd heel belangrijk. ‘Zomernachten’ gaat over een vakantieliefde die ik heb leren in Puerto Rico. Ik had m’n hart aan haar verloren en zou het liefste bij haar blijven. Vooral de zomernachten waarin we dansten en lachten blijven in mijn herinnering.

Kortom een vakantie om nooit te vergeten. Qua timing komt deze single op het juiste moment. We zitten midden in de vakantieperiode en gezellige muziek maakt iedereen nog vrolijker.’ De single ‘Zomernachten’ is verkrijgbaar vanaf 19 juli 2023. De clip is te bewonderen op YouTube en de socials van Bob.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%