Blog

Johnny Gold – Alles

today21 juli 2023 3

Achtergrond
share close

Met zijn allernieuwste single slaat hij deze keer een voor hem wel geheel nieuwe weg in, geen
gewone feestmuziek maar, zoals hij het zelf omschrijft “PartyPop” en dat is niet zonder reden, want
er zit nogal een verhaal achter de nieuwe single van het enfant terrible van onze Showbizzz !!!!!!

Ook een doorgewinterde feestartiest zoals Johnny Gold komt een keertje de ware liefde tegen, zoals al het goede wat hem overkomt is ook deze gebeurtenis iets wat voor hem een speciaal plekje krijgt in zijn muzikaal prentenboek des levens.

Als uiteindelijk na zes jaar deze liefde word bekroond met een romantisch huwelijk snappen jullie wel dat hij hier ook een muzikaal verhaal van wil maken, maar dan net ff anders als de meeste van zijn tot nu toe uitgekomen singles, bijkomend detail … de track is gereleased op de dag van zijn huwelijk, de videoclip twee weken later met daarin de beelden van zijn huwelijksdag !!!!!!!

Ook deze nieuwe Johnny Gold track is weer gemaakt in de Office Studio van Dylan van der Feen, een muzikale Tovenaar waar we in de toekomst nog heeeeel veel feestelijke producties van kunnen verwachten !!!!!!
“Alles” is allesbehalve een saai liefdeslied … het is een feestelijke oerkreet van liefde & geluk over wat hem nu na ruim zestig jaar is overkomen, maarrrrr … wees vooral niet bevreesd … als de wittebroodsweken voorbij zullen zijn, het gewone leven weer zal aanvangen en het juinen toch weer de overhand gaat krijgen, zal waarschijnlijk zijn volgende single weer klinken zoals ze altijd hebben gedaan !!!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%