Blog

Christine Clifford – Walking on the blind side of life

today29 juli 2023 4

Achtergrond
share close

Bekroonde artiest Christine Clifford (Worbey) staat bekend om haar soulvolle countrygeluid.

Christine begon haar carrière in de countrymuziek door deel te nemen aan een talentenjacht in Zuid-Australië, waardoor de industrie en nieuwkomers een platform kregen om opgemerkt te worden.

Christine trad op op vele festivals en CM Clubs, zowel solo als met haar band en had de eer om op te treden op de SA Country Music Showcase in 1995.

Nadat ze vrouwelijke vocalen had gewonnen bij de Gawler CMF, werd ze gevraagd om samen met Gina Jeffries en Paul Gibbs op te treden.

In 1996 trok Christine weer door de staat terwijl ze pen op papier zette om haar songschrijfvaardigheid te beginnen en haar eerste album, “All through the Night”, uitbracht. In 2004 bracht Christine haar tweede album “Times were different then” uit en heeft de nummers zojuist op digitale platforms uitgebracht. In 1996 werd Christine gevraagd om opnieuw op te treden op de SA CM Showcase met Beccy Cole en Greg Champion en reisde naar Moomba om de show naar de Santos-gasvelden te brengen om de werknemers te vermaken.

Tijdens het Variety-concert in het stadhuis van Adelaide traden Normie Rowe, Bev Harrell en Christine op met The Adelaide Army Band en vergeleken door Xavier

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%