Blog

Dennis Jones – Ouzo

today29 juli 2023 14

Achtergrond
share close

«Kalimera – Kalispera – Kalinichta» – de nieuwe zomersingle ‘Ouzo’ van Dennis Jones is een feestknaller van jewelste; Een paar sirtaki klanken, en je hebt meteen goede zin! Deze oorwurm nestelt zich meteen in ieders oren en gaat niet meer uit je hoofd. Het liedje ‘Ouzo’ is in de Duitse versie van Vincent Gross momenteel een enorme zomerhit in de Duitstalige landen, en Dennis Jones werd zo vrolijk van dit liedje, zodat hij besloot er een Nederlandstalige versie van te maken.

“Ik heb meteen mijn producer Kees Tel gebeld en samen zijn we aan de slag gegaan. Ook Kees was ontzettend enthousiast over dit liedje. Hij speelt alle instrumenten op deze plaat, waaronder bouzouki. Het talent van Kees verbaast me iedere keer”
weet Dennis te vertellen over deze productie. Ook in Nederland en Vlaanderen lijkt ‘Ouzo’ uit te groeien tot een grote zomerhit. Een videoclip is te zien op de bekende clipkanalen. Proost mee en dans sirtaki!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%