Blog

Ger Edwards brengt hoop met ROZEN BLOEIEN BOVEN DOORNEN

today29 juli 2023 7 1

Achtergrond
share close

Na de positieve ontvangst van zijn nostalgisch klinkende single ‘Glans In de nacht’, brengt Ger Edwards een nieuwe optimistische single uit met de titel ‘Rozen Bloeien Boven Doornen’. Had zijn vorige single nog Griekse invloeden, ditmaal schreef Kees Tel een lied voor Ger met een meer Italiaanse insteek en prachtige viool arrangementen.

 ‘Het is een gezellig en warm nummer dat op mijn lijf geschreven is en velen in het hart zal raken. Dat tegelijk vrolijkheid en troost biedt, maar je ook een positief gevoel geeft. Het is werkelijk een juweeltje geworden door de vele instrumenten die het nummer verrijken’, aldus een enthousiaste Ger.

Een veel gehoord gezegde zegt dat je ervoor kunt kiezen om je te ergeren aan de doornen van een rozenstruik, maar je kunt er óók voor kiezen om te genieten van de rozen bóven de doornen. Dit inspireerde Ger voor de titel van zijn nieuwe liedje. Kees Tel maakte hier een prachtige melodie en tekst bij, die door iedereen met volle borst kan worden meegezongen.

De kleurrijke clip is gemaakt door Jaap van Didden. Daarin zijn héél veel rozen in het Limburgse Lottum te zien. De beelden worden tijdens de meezing gedeeltes afgewisseld met opnames vanuit Maastricht. Zo komt deze nieuwe topsong van Ger Edwards helemaal tot zijn recht. De release en RTV-promotie worden opnieuw verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. ‘Rozen Bloeien Boven Doornen‘ is vanaf nu te zien en te streamen via de bekende portals.

Website:           www.ger-edwards.nl

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%