Blog

Inge Augustina – Lambada

today1 augustus 2023 8

Achtergrond
share close

Inge Augustina brengt nieuwe zomersingle uit. Het is een nieuwe versie van de bekende hit ‘Lambada’ en is nu van een frisse remix voorzien. Het is de opvolger van haar hit “Samba do Brasil’ die meer dan een miljoen keer is gestreamd en beluisterd op social media en YouTube.
De keuze voor ‘Lambada’ als volgende project weerspiegelt haar passie voor het verkennen van verschillende muziekstijlen.
“Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn muzikale horizon te verbreden en nieuwe kleuren toe te voegen aan mijn geliefde liedjes. Ik hoop dat mijn luisteraars net zo enthousiast zullen zijn over deze nieuwe Lambada als ik,” verklaart Inge.
Het lied is een stuk sneller geworden, aangepast aan deze tijd. De aanstekelijke energie van het nummer zal luisteraars ongetwijfeld in beweging brengen, terwijl ze zich onderdompelen in de levendige sfeer van Braziliaanse muziek.
“Lambada” zal wereldwijd beschikbaar zijn op alle digitale platforms, waardoor fans over de hele wereld kunnen genieten van deze vernieuwde muzikale traktatie.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%