Blog

Mister Nightlife maakt lekkere dansplaat “Waarom niet”!

today1 augustus 2023 6

Achtergrond
share close

“Het nummer is een vette bewerking van het nummer Why not me van The Judds, wat de liefhebbers van het Nederlandse lied zeker zal aanspreken! Mister Nightlife (red. Jan Hermans) uit Etten Leur is zoals ze zeggen; een oude rot in het vak! Tientallen jaren staat hij op de buhne met grote meezing-hits zoals: “Iedereen wist het”, “Het gaat maar door” en “Paros het eiland van mijn dromen”. Van stoppen wil de
inmiddels 70 jarige entertainer niets weten en daarom dook hij opnieuw de studio in met producer en tekstschrijver André Kooiman (bekend van hits voor o.a; Ria Valk, Nelis Leeman en Henk Bernard e.v.a.) voor zijn 69e eigen single!

Het resultaat mag er weer zijn en is een lekkere stevige dansplaat met de titel; Waarom niet. Het nummer is een vette bewerking van het nummer Why not me van The Judds. De tekst van het nummer is geschreven door André Kooiman die ook de productie maakte. Vanaf Augustus 2023 zal de nieuwe single worden gereleased op het label van AKMP. Het nummer is verkrijgbaar als fysieke cd via de website van Mister Nightlife en natuurlijk ook via alle grote download en streaming portals.

De prachtige videoclip is gemaakt door de Clip Factory. De videoclip is o.a. te zien op het Youtube kanaal van AKMP en de verschillende clip kanalen waaronder TV Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging en zal daardoor te horen zijn op alle grote en kleine radiozenders in Nederland en zelfs in België.Met deze nieuwe plaat laat Mister Nightlife horen dat hij nog steeds een vaste waarde is in de Nederlandstalige muziek scene met een dijk van een nieuwe hit!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%