Blog

The N-Tertainer lanceert 14e single “It’s Love”

today4 augustus 2023 7

Achtergrond
share close

Na een opwindend en veelbelovend avontuur bij de voorselectie voor het nationale songfestival, is de getalenteerde singer-songwriter Gerard Kielenstijn, beter bekend als ‘The N-Tertainer,’ klaar om zijn muzikale reis voort te zetten. Hoewel hij net niet de kans kreeg om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival, heeft dit zijn vastberadenheid om zijn muziek te delen niet getemperd.

Zelfgeschreven, geproduceerd en gefilmd in zijn eigen studio, GK Productions Echt, is Gerard’s aanstaande single getiteld “It’s Love” een vrolijk uptempo lied in het Engels. Het nummer heeft een aanstekelijk ritme en een hartverwarmende boodschap. Hij is vastbesloten om zijn unieke artistieke visie te delen met het grote publiek en de wereld te laten horen waarom ‘It’s Love’ een onvergetelijk nummer is.

Gerard Kielenstijn, beter bekend onder zijn artiestennaam ‘The N-Tertainer,’ is een getalenteerde Nederlandse singer-songwriter en producer uit Echt. Met een diepgewortelde passie voor muziek en een unieke creatieve visie, brengt hij zijn oprechte emoties en liefde voor muziek tot leven door meeslepende en inspirerende nummers te creëren.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%