Blog

Maico – ER GING EEN WERELD VOOR ME OPEN

today5 augustus 2023 2

Achtergrond
share close

Maico bezingt in zijn nieuwe liefdesliedje ‘Er ging een wereld voor me open’ de wereldreis die hij met een leuk iemand wil gaan maken. Omdat volgens Maico de meeste liedjes die over de liefde gaan vaak de woorden ik hou van jou en ik blijf je trouw herbergen, heeft hij samen met z’n vaste tekstschrijver Ruben Zonnebeld gebrainstormd over een leuke verhaallijn. Tijdens zo’n rondreis doe je vaak bijzondere dingen zoals het bezoeken van de mooiste plekjes in landen en steden.

Die vormen dan ook de basis van deze eigen creatie die door producer Joris van Dijk (Sonic Solutions) is bedacht. Volop zomerse klanken zorgen ervoor dat je meegezogen wordt in deze prachtige productie die zoals al z’n laatste singles een herkenbare sound hebben. De spontane zanger is ook erg blij met de inmiddels jarenlange samenwerking met platenlabel Hit It! Music van Casper Janssen. Gemiddeld brengt Maico twee singles per jaar uit en dat heeft er mede voor gezorgd dat zijn agenda goed gevuld is. Onlangs heeft hij een overeenkomst gesloten met Euro Entertainment Enschede die hem landelijk nog populairder maakt dan dat hij al is.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%