Blog

Olli Oberhausen – Engelbewaarder (DJ Kicken Remix)

today5 augustus 2023 12

Achtergrond
share close

Olli Oberhausen, het alter ego van Math Rademakers uit Nuth, heeft samen met de populaireLimburgse DJ Henri Kicken (‘Ain’t No Party Like An Alcoholic Party’) een nieuwe versie gemaakt van ‘Engelbewaarder’.

Het nummer, dat in de jaren zeventig werd geschreven door Vader Abraham voor zangeres Mieke, werd onlangs opnieuw een hit door de uitvoering van Marco Schuitmaker. Nu presenteert Olli een geheel eigen en unieke bewerking, welke inmiddels viraal gaat op TikTok.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%