Blog

Ramon Barents, De Zingende Schilder – Dansen In De Zomer

today5 augustus 2023 5

Achtergrond
share close

Ramon Barents, De Zingende Schilder uit Venray presenteert samen met de Salsa Big Band Flavour een opvallende zomerse single boordevol salsa klanken, getiteld ‘Dansen In De Zomer’. Vorig jaar baarde hij al opzien met de single ‘Ga Dansen Man’, samen met de Dansende Kebabman. “Dansen is schijnbaar een dingetje voor mij” lacht Ramon Barents over zijn nieuwste zomernummer. Samen met salsaband Flavour en de dansers van Soul Community werd er voor ‘Dansen In De Zomer’ een passende videoclip geschoten.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%